Evenimente

13 – 14  Februarie 2014 – Romanian Business Leaders Summit, Editia III 

A treia editie a Summit-ului pune in centru rolul liderilor din business si al organizatiilor private in constructia unor strategii mai eficiente si intr-un dialog mai transparent intre sectorul public si cel privat. Agenda plenarelor, sesiunilor de lucru si discutiilor din cele doua zile ale conferintei anuale din 13-14 februarie 2014, poate fi consultata aici.

Este momentul in care Romanian Clean Business Coalition, provocarile si proiectele sale vor fi prezentate mediului de afaceri.

2- 3 Februarie 2012 – Romanian Business Leaders Summit, Editia I

Inițiativa Clean Business Coalition s-a născut la propunerea Centrului Român de Politici Europene, în cadrul Romanian Business Leaders Summit (februarie 2012) – un eveniment care a reunit lideri din mediul de afaceri românesc, alături de reprezentanți ai societății civile, administrației și mediului academic.

Prima editie a Romanian Business Leaders a adus impreuna 200 de lideri proeminenti din business, cu scopul de a genera proiecte concrete care sa duca la cresterea competitivitatii Romaniei prin revitalizarea spiritului de lider pe care comunitatea de afaceri are datoria sa-l demonstreze in economie si societate.

Detalii despre temele si agenda Romanian Business Leaders Summit pot fi consultate aici